Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (2.72 secunde)
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... Lichirestiul de ieri, Calarasiul de azi, autor Ene Vergil 5.
Florin Chilian, singurul artist roman care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, lanseaza azi, 6 octombrie 2017, la Muzeul National al Literaturii Romane, albumul sau Pre@Clasic, acompaniat de cvartetul Bella Musica, respectiv Gianina Meragiu -Vioara I, Mirela Dranga - Vioara a II-a, Claudia Carapancea - Viola, Gabriela Petre -Violoncel.
Undeva, candva este un film dramatic, SF-romantic, din anul 1980, regizat de Jeannot Szwarc. Este inspirat dupa romanul Bid Time Return (1975), de Richard Matheson, care a scris si scenariul filmului. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Christopher Reeve, Jane Seymour si Christopher Plummer.
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
In fiecare an, Muzeul Dunarii de Jos marcheaza Ziua Internationala a Dunarii printr-o expozitie de arta, care reuneste plasticieni locali, preocupati de frumusetea acestui fluviu, de legendele si istoria lui.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Senatorul Ionut Vulpescu anunta pe facebook, ca in curand, una dintre cele mai vechi si pretioase colectii de timbre din Europa va putea fi din nou, dupa multi ani, expusa.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi a organizat recent vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri.
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. Cu o zi inainte, joi seara, a avut loc o conferinta de presa si un tur al muzeului in avanpremiera vernisajului expozitiei inaugurale:
Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, instituție de cultura aflata in subordinea Consiliului Județean Calarasi, a organizat recent vernisajul expoziției Lumina Invierii. ... Prin intermediul formelor si al culorilor, obiectele de arta sacra marturisesc trairile cele mai adanci ale sufletului omenesc.
Duminica, 14 aprilie, la ora 13.00, la Muzeul Dunarii de Jos, va avea loc vernisajul expozitiei Doi calatori semnata de Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu.
Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi va invita marti, 7 mai 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania si Fundatia Fildas Art.
Duminica, 12 Mai 2019, incepand cu ora 10:00, Muzeul National de Istorie a Moldovei sarbatoreste Ziua Internationala a Familiei confirmand, astfel, importanta acordata acestei institutii de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite si de toata lumea.
La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, a avut loc recent vernisajul expozitiei artistului calarasean JIMMY STANESCU. Acesta expune pe simezele Muzeului Dunarii de Jos cateva zeci de lucrari. La Vernisajul expozitiei de arta plastica au participat numerosi iubitori de frumos din Calarasi.
Serbari la Muzeul Pietrei, 15 august, orele 17.00. ... Giorgiana Radu) Joi, 15 auguat 2019, cu incepere de la orele 17:00, in curtile Muzeului Pietrei din Sangeru, are loc Concertul Verii, cu violoniatul Alexandru Tomeacu, care va canta la vioara Stradivarius din repertoriul clasic.
Pe site-ul Muzeului Dunarii de Jos Calarasi a aparut un grupaj de fotografii de la cel mai recent eveniment organizat la muzeu: vernisajul expozitiei de arta plastica Cristi Sisman.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie publica de cultura, aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Calarasi, a organizat sambata, 24 august, la sediul din strada Progresului, nr. 4, vernisajul expozitiei la Salonul Anual de Acuarela, editia a III-a.
Vineri, 20 decembrie 2019, la ora 18:00, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la cea de-a treia editie a Conferintei de Craciun de la Antipa, intitulata La Curtea Regilor Romaniei. Mese si meniuri regale de sarbatori sustinuta de Dr.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
google-analytics.com